Välkommen till informationskvällen ”Vårt trygga Hammarö”

Som en del av Hammarö kommuns drogförebyggande arbete vill vi bjuda in dig som vårdnadshavare till informationskvällen ”Vårt trygga Hammarö”. Kvällen riktar sig främst till dig som har barn i årskurs 4–9 samt på gymnasiet, men alla som är intresserade är välkomna.

Kvällen inleds med att Hammarö kommun presenterar sitt pågående trygghetsarbete och kommunpolisen kommer att ge en lägesbild över brott på Hammarö. Du som vårdnadshavare kommer sedan att kunna interagera med och ställa frågor till representanter från kommunens verksamheter och samverkanspartners. Allt för att vi tillsammans ska kunna skapa ett tryggare Hammarö.

På plats under kvällen finns bland annat; fältsekreterare, ungdomskonsulent, familjebehandlare, alkolhol- och drogterapeut, elevhälsoteamet, kuratorer ungdomsmottagningen, kommunpolis, säkerhetskoordinator räddningstjänsten och kommunväktare.

Datum: Tisdag 15 november

Tid: kl. 18.00-19.30

Plats: Skoghalls Folkets Hus, Biosalongen och foajén.

 

Välkommen!

Om alla bidrar får vi effekt!

Vår energianvändning har skjutit i höjden och håller inte för framtiden. Stigande kostnader för el och energi är på allas läppar just nu - men det finns saker som vi kan göra för att få ned energikonsumtionen. Med små enkla medel kan vi sänka vår energianvändning och göra stor skillnad.

Här hittar ni enkla energispartips och 15 korta filmer som handlar om energismarta val. Tips som skapar en hållbar värld!

Konkreta energispartips: Energispartips - Allmännyttans energisparkampanj (allmannyttan.se)

Filmer om energin: Filmer om energin - Allmännyttans energisparkampanj (allmannyttan.se)